7 Principes van Zichtbaar Zijn vanuit Jouw Ziel

Heb jij een doorbraak nodig in je zichtbaarheid?
Ben je zichtbaar én weet je dat er meer in zit?
Wil jij die diepere laag opzoeken in jouw zichtbaarheid?

Als jij hier tegenaan loopt, geef ik jou ‘De 7 Principes van Zichtbaar zijn vanuit jouw Ziel’. Deze gaan jou helpen met voelen waar bij jou de winst zit qua zichtbaar worden vanuit jouw diepere zelf. Want jij bent hier met een zielsmissie en daar hoort een boodschap bij. Als jij die durft te gaan delen door te zakken naar jouw basis in je buik, ga jij moeiteloos zichtbaar zijn.

Zoals jouw bedoeling is 😇

 1. Eerst jezelf zien, daarna kun je je pas laten zien.

  Geloof dat jij het verschil maakt en dat er daarom voor jou een unieke plek is gereserveerd op aarde: hier hoor jij om iets belangrijks te mogen doen.

  Jij ben bent hier om de wereld mooier te maken. Om het bewustzijn van de wereld te verhogen. Om mensen te laten transformeren, op welke manier dan ook, zodat ook zij zich herinneren waarvoor zij hier zijn.

  Ik doe dat ook bij mijn klanten; ik ga met hen terug naar wie je oorspronkelijk zijn, maar wat ze zijn vergeten. Of ze weten het wel, maar durven dat niet te delen. Omdat het spannend is, want dichter bij jezelf kan niet.

  Toch is teruggaan naar jouw basis dé start van Zichtbaar Zijn vanuit je Ziel, want je mag opzoeken wat er in jouw basis zit: wat is jouw zielsmissie en welke boodschap hoort daar bij? En wat belemmert je nog vanuit die basis om echt van daaruit te durven delen?

 2. Zichtbaar zijn gaat niet om jou

  Jij mag de boodschap delen die jouw ziel groots wil verkondigen. Het gaat niet om jou, jij bent het instrument. Jij bent het doorgeefluik van de boodschap die groots gedeeld mag worden. En hoewel jij de afzender bent en in beeld komt; als je jezelf ziet als ‘slechts het instrument’ kan dan al veel lading eraf halen.

  Mensen zijn niet bezig met jou, ze zijn vooral bezig met zichzelf en haken aan op jou als het hele plaatje klopt: als jij jouw boodschap helemaal eigen hebt gemaakt en stevig wortelt op jouw plek.

 3. Deel jouw verhaal in jouw taal

  Er is maar één jij en dat mag je laten zien. Jij hebt je eigen verhaal en praat zoals je praat. Zodra je je gaat aanpassen of inhouden voor wie dan ook, ga je al bij jezelf vandaan. Gebruik daarom jouw taal; pas je niet aan en praat zoals je praat en schrijf zoals je praat. Op elke plek, of dat nu het schoolplein of de sportclub is, of LinkedIn of in je mailings.

 4. Ga er vol in

  Vol van jezelf, want je hebt genoeg en je hebt alles al bij je. Voluit: zonder twijfel en volop: ga all the way zonder ingehoudenheid.

  Vul jezelf met alles wat jij te bieden hebt en geef om het geven. Op die manier geef je veel waarde en laat je het goede voorbeeld zien: practice what you preach.

 5. Deel in het juiste moment met de juiste energie

  Volg je ingevingen en deel wanneer je een goed idee of inspiratie doorkrijgt. Ook al heb je geen make-up of heb je een bad hairday.

  Geef je over aan de ideeën die je krijgt, vertrouw dat dit je wordt gegeven om te delen. Het mag rauw, eerlijk, het échte verhaal. En verwachte het positieve, verwacht dat mensen lyrisch zijn, enthousiast!

  Te vaak – bijna altijd – gaan we ervan uit dat het negatieve gebeurt. Daar kunnen we niets aan doen, want het is een oude programmering, én we mogen wel bewust kiezen voor vertrouwen op de goede afloop. Of in ieder geval: dat gebeurt wat mag gebeuren 🙂

 6. Je gaat tegenwind krijgen

  Je gaat ongemak, weerstand, twijfel en onzekerheid voelen. Zowel van jezelf, als van jouw omgeving. Mensen om je heen stellen vragen, merken op dat je ‘van koers verandert’ en klanten haken af, want ze kunnen zich niet meer genoeg met jou identificeren.

  Dat is niet fijn en ik zie het als volgt: je wordt getest en uitgedaagd door het universum: hoe stevig blijf jij staan?
  Zie weerstand dus als een test en je zal instant groei ervaren als je bewust kiest voor jouw eigen waarheid.

 7. Delen vanuit je ziel is de puurste marketing

  Want het is 100% waar jij voor staat. Inhoudelijker, waardevoller en persoonlijker wordt het niet ;). Delen vanuit jouw bron kan niet misgaan, want het is jouw bedoeling. Het gaat mis als je oude overtuigingen en je ego zich ermee gaan bemoeien.

  Deel daarom vanuit je buik, langs je hart en spreek uit voordat het je hoofd bereikt. Want je hoofd, die heb je niet nodig als je ziel de koers bepaalt.

Wil jij jouw zielsboodschap opzoeken om van daaruit zichtbaar te zijn?

Plan een gesprek met me in

Ik zie je! 💋