Zichtbaar met de kracht van jouw verhalen

Houd je ervan om diep te gaan en om snel te groeien in je ontwikkeling? Dan is deze intensieve 4-daagse voor jou. In 3 dagen gaan we een op een aan de slag met jouw bottleneck om authentiek zichtbaar te zijn én lossen we ‘m op. Want voordat je jezelf aan anderen kan laten zien, moet je eerst jezelf zien. Helemaal zien en accepteren, zodat je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je te doen hebt op deze wereld. Hoe beter je dat weet, hoe beter je je boodschap vertelt en hoe beter je overeind blijft bij weerstand en feedback.

Ook krijg je 1 dag live training in een kleine groep.

Wat houdt je tegen?

Je ziet andere ondernemers al volop zichtbaar zijn. Ze zijn veel op social media te vinden met opvallende berichten, schrijven blogs met waardevolle inhoud, maken met hun mobiel video’s, waarin ze de hoofdrol pakken en als ze je ontmoet, rolt hun verhaal soepel uit hun mond.

Kortom, ze hebben hun verhaal scherp, weten hoe ze dat communiceren en doen dat vol zelfvertrouwen op hun eigen manier.

Dat wil jij ook, maar je doet het nog niet.

Maar wat gebeurt er als jij het niet doet en je concurrent wel? Dan gaan klanten die jij ook, of zelfs beter, kan helpen naar een ander. Simpelweg omdat ze de concurrent wél kennen en jou niet. Dat is de belangrijkste reden om wel te gaan werken aan je zichtbaarheid. Het is je verantwoordelijkheid naar mensen die jou nodig hebben.

Welke reden heb jij om niet zichtbaar te worden?

1. Je hebt geen uniek verhaal om je mee te profileren
Als je (nog) niet goed helder hebt waar je voor staat, wat jou uniek maakt en waarmee je je klanten helpt, is het moeilijk om je te profileren. Want wat vertel je dan?

2. Je weet niet hoe je je profileert op jouw eigen manier
Hoe zorg je voor een consistent verhaal in je zakelijke communicatie? Hoe profileer je je op een manier die echt jou is? Hoe laat je jouw uniekheid terugkomen in je communicatie?
Als je deze gedachten hebt, zoek je naar jouw stijl in zichtbaar worden. Praktisch: hoe verbindt je je unieke verhaal aan je bedrijf?

3. Je vindt het (te) spannend om zichtbaar te worden
Als je je gaat profileren met jouw kennis, ervaringen, vaardigheden én persoonlijkheid vinden mensen daar iets van. Ze reageren, ze leren je kennen en worden misschien klant. Kortom, je weet niet welk effect het kan hebben en dat maakt het spannend.