Training Video met Storytelling

Je ziet ze steeds meer op websites en op social media: video’s van ondernemers en professionals die goed zijn in hun vak. Logisch, want het is de effectiefste manier van zichtbaar zijn.

Jij doet dat nog niet, want je vindt het retespannend om eraan te beginnen. Terwijl jij net zo goed, of zelfs beter bent in je vak. Hoog tijd dus om wel jouw passie, kennis en tips in toffe video’s te gaan delen. Want dan maak je snel verbinding met klanten die jou nodig hebben én jou superleuk vinden!

Video is de effectiefste manier om jezelf neer te zetten als expert in je vakgebied. Video is ook de effectiefste manier om andere kennis te laten maken met hoe jij bent als persoon: wie ben je, hoe doe je, wat straal je uit? En allemaal in 60, maximaal 90 seconden, hoe gaaf is dat!?

Als je geen video gebruikt in je marketing laat je een grote kans liggen om jezelf te profileren. Wat gebeurt er als je collega’s wel volop in beeld komen met hun verhaal, hun vakkennis en hun oplossing voor klanten? Die klanten hadden ook jouw klanten kunnen zijn. Maar ze kenden jou (nog) niet.

Jouw video is waardevol

Als je al tijden aan de slag wilt met video, maar het steeds voor je uit schuift, is NU het moment om de eerste stap te zetten: meld je aan voor de training Video met Storytelling.

In de training leer je welke boodschap je vertelt, hoe je je verhaal opbouwt en hoe je elke dag genoeg inspiratie hebt om een waardevol verhaal te delen. Want dat is waar jouw video’s om gaan: waarde leveren.