Training Content maken

De training Content maken is voor ondernemers en professionals die weten dat je de leukste klanten naar je toe trekt als er tussen jullie een verbinding is. Die verbinding ontstaat vanzelf als je pakkende en persoonlijke content maakt.

Het goede nieuws is dat elke ondernemer en professional (meer) verbinding kan maken. Je moet alleen weten hoe je dat doet in contentcreatie. Alle ingrediënten heb je al in huis en in deze training leer je die inzetten in je marketing.

Belofte
Na mijn training weet je hoe je content maakt, waarmee je je makkelijk en snel verbindt met jouw publiek en met jouw klanten. Díe verbinding zorgt ervoor dat klanten naar jou toe komen.

Wil jij oprechte verbinding maken in je content?

Content (pitch, presentatie, video, blog of berichten op social media) gaat niet alléén over het laten zien hoe jij een probleem oplost of een wens vervult. Wat daaraan vooraf gaat is veel belangrijker: verbinding maken.

Veel ondernemers vergeten dit te doen en knallen erin met hun dienst of product. Ze delen op social media, in een pitch of in een gesprek meteen wat ze te bieden hebben: kom bij mij voor dit probleem en ik los het voor je. Maar dit is te kort door de bocht, want mensen hebben pas aandacht voor jou als ze een connectie met je voelen. Pas als de ander zich met jou verbonden voelt, staat die open voor wat je in de aanbieding hebt.