Training Content Maken voor ondernemers

Je zoekt een training content maken, want je wilt opvallen in het grote aanbod op social media. Eruit springen doe je door pakkende content te maken op jouw eigen manier. Want je weet dat je werkt aan je naamsbekendheid door steeds weer te communiceren in jouw eigen stijl.

Waar begin ik?

Alleen, hóe is jouw eigen stijl? Pakkende content maken om op te vallen bij leuke mogelijke klanten is jouw bedoeling, maar hoe moet dat eigenlijk?

In je hoofd ontstaan vraagtekens over:

– Wat ga ik delen?
– Hoe ga ik dat delen?
– Wanneer is het pakkend?
– Waar haal ik de onderwerpen vandaan?
– Hoe houd ik inspiratie om content te blijven maken?

Kortom, je wilt je graag zichtbaar maken, maar je hebt geen idee waar je begint, hoe je het optuigt en hoe je zorgt voor continuiteit.

Doe mee aan de training

Hoe gaaf is het dan om in 1 dag te leren hoe je pakkende content maakt in jouw stijl? In de training Content Maken leer je hoe je met storytelling jouw persoonlijke verhalen, anekdotes en voorbeelden verbindt aan je bedrijf voor pakkende marketing. Daarmee trek je klanten aan die net zo leuk zijn als jij!

De kracht is de eenvoud van mijn methode die je kan toepassen op blogs, video’s, berichten op social media én pitches. Dat maakt het bedenken en maken van content makkelijk, snel en altijd effectief.

We werken in een kleine groep van 6 ondernemers dus genoeg aandacht voor jouw vragen en genoeg mensen om jouw verhalen te toetsen.

Hoe klinkt dat?