Webteksten laten schrijven

Wil je je webteksten laten schrijven? In mijn team zitten tekstschrijvers die liefde hebben voor jou, voor jouw bedrijf en jouw verhalen. Die vertalen ze binnen een paar weken in pakkende teksten die jij meteen op je website kan plaatsen.

 • Kun jij in een gesprek prima je verhaal vertellen, maar loop je vast als je datzelfde verhaal gaat tikken?
 • Breekt het zweet je uit, omdat je totaal niet weet hoe je een webtekst schrijft, of waarover?
 • Of schuif je het steeds voor je uit, omdat je er geen zin in hebt, of dat je niet weet waar je moet beginnen?

Dan is één van mijn tekstschrijvers jouw reddende engel. Hij of zij schrijft teksten voor je website, zoals je het zelf had kunnen doen. Met jouw verhaal, en in jouw woorden. Als dat klopt, overtuig je de lezer.

Behalve dat een fijn leesbare tekst vlot is met korte, actieve zinnen, zijn er allerlei manieren om jouw verhaal op een originele manier te brengen. Het belangrijkste is dat je je eigen verhaal vertelt in de taal die bij jou en je doelgroep past. Wat je uitstraalt op je website moet gelijk zijn aan hoe mensen je als persoon kennen.

Teksten op je website moeten twee dingen doen:
1. Overtuigen
2. Aanzetten tot actie

Overtuigen doe je door de lezer aan te spreken op een toon die naturel overkomt. De lezer moet het gevoel krijgen dat jouw website dé oplossing heeft voor zijn of haar probleem. Bewust zeg ik met gevoel, want beslissingen nemen we intuïtief. Onderschat dus niet het belang van teksten op je website.

Aanzetten tot actie
Daarmee kom ik op het tweede doel van je website: de lezer aanzetten tot actie. Na het winnen van vertrouwen moet je het zo eenvoudig mogelijk maken om de lezer daadwerkelijk iets te laten doen. Dat kan zijn: je product kopen, contact met je opnemen, of een mailadres achterlaten.

De tekst op je pagina’s moet daarom een logische opbouw hebben. Eerst schetst je het probleem en de oplossing, en tot slot geef je aan hoe de lezer in actie komt. Als je daarbij met je persoonlijke verhaal een beeld neerzet dat ‘klopt’, zal de lezer in actie komen.

Hoe mijn tekstschrijvers werken

Als je via mij een tekstschrijver inhuurt, gaan jullie uitgebreid praten over jou en jouw bedrijf. Je mag van tevoren een kort intakeformulier invullen als voorbereiding. Na het gesprek heeft de tekstschrijver een berg informatie. Daarmee gaat hij of zij filteren, ordenen en schrijven, zodat jij pakkende teksten hebt voor je website. Die teksten zijn bovendien geschreven in jouw stijl, zodat de lezer jou tussen de regels door leert kennen.

‘Verrast was ik door de teksten die Lindemarie schreef voor mijn website. Ik herkende mijn verhaal en mijn kernpunten erin terug, terwijl ik tijdens het gesprek honderduit heb gepraat. Knap is dat. Ze creëerde tijdens het lunchinterview een prettige sfeer, waarin het makkelijk was om over mezelf te vertellen.
Met oog op de deadline hield Lindemarie de vaart in het schrijfproces. Als ze even niet verder kon, omdat ze input van mij nodig had, belde ze me op. Dat vond ik fijn.’

Michel KerpelFocus Duurzaam Vastgoedadvies en Beheer

‘Als je met Lindemarie samenwerkt weet je dat ze alle aandacht voor je heeft. Haar doel is om wat ze in jou als mens ziet op papier te krijgen. Ze vraagt je dus je hemd van ’t lijf op een fijne en persoonlijke manier. En dat niet alleen, ook mijn websiteteksten heeft ze van lange verhalen naar een overzichtelijk en pakkend geheel weten te schrijven. Wat de lezer leest moet kloppen, impact hebben en passen bij de klant. Kortom, je krijgt goed lopende teksten met dat ene stapje meer…’

Deborah HollemanDe Rotterdamse Ondernemerscoach

Lindemarie is een vrouw die haar vak verstaat, ze is intelligent en ze stelt de goede vragen welke ze vervolgens heeft vertaald naar de teksten op mijn website.

John BeringenSuccesvol Doorgroeien

‘Ik vertrouwde Lindemarie mijn verhaal toe en dat heeft ze op een persoonlijke en creatieve manier verwoord. Als ik de teksten lees, herken ik mezelf. Ik ben daarom blij dat ik het schrijven heb uitbesteed, want zo had ik het zelf nooit gedaan.’

Hanneke SoetekouwPhone Support
 • Teksten laten schrijven voor website – Dit krijg je:
 • Kennismakingsgesprek/interview van 2/3 uur (om jouw verhaal en identiteit te vertalen naar tekst)
 • Het schrijven van de 6 basispagina’s van een website: Home, 4 pagina’s over je dienst/product, Over Mij
 • 2 correctierondes van de teksten
 • Eindcorrectie van de teksten als ze online staan (zien de teksten er netjes uit?)
 • Pakkende oneliners die de aandacht trekken
 • Als je zelf zoekwoorden aanlevert voor de dienstenpagina’s verwerkt de tekstschrijver ze in de tekst
 • 1795,- (ex btw)
 • Voor elke extra pagina reken ik 100,-