LinkedIn profiel laten schrijven

‘Wauw, deze persoon is tof en past bij me. Daar ga ik contact mee zoeken.’ Díe reactie wil je als mensen jouw LinkedIn-profiel bekijken. En het is helemaal niet moeilijk om zo’n reactie uit te lokken; je hebt maar twee ingrediënten nodig:

  1. Vertel een persoonlijk verhaal
  2. Zeg het in je eigen woorden

Laat in je teksten dus concreet zien hoe je in elkaar steekt, waar je blij van wordt en wat mensen van je kunnen verwachten. Zo ontstaat jouw unieke, eerlijke profiel, waarmee jouw ideale klanten of ideale werkgever vanzelf contact met je zoeken.

Laat jouw LinkedIn profiel schrijven

Als je niet weet wat je moet opschrijven, hoe je moet beginnen, of als je er geen tijd voor hebt, regel ik voor jou zo’n sprankelend, oprecht profiel voor jou. Ik werk met een team van tekstschrijvers die jouw unieke persoonlijkheid laten doorklinken in de teksten. Daarin kom je uit de verf, precies zoals je bent. Je kunt het behalve voor LinkedIn ook gebruiken voor de Over mij/Over ons-pagina op je website.

Laat je tevoorschijn schrijven: werkwijze
Voordat een van de tekstschrijvers jouw profiel kan schrijven, wil die jou eerst goed leren kennen. Hij of zij komt bij je langs (thuis of op kantoor) om te kletsen over je bedrijf, je ambities, je interesses. Dat is wat zij het liefst doen: luisteren en zich verwonderen over rake constateringen, pure gedrevenheid of toekomstdromen. Vervolgens gaat de tekstschrijver voor je aan de slag. Na een eerste versie geef je feedback voor de punten op de i. Binnen een paar weken is je nieuwe profiel klaar!

LinkedIn profiel laten schrijven – BASIS

Nieuwe LinkedIn-samenvatting en -kopregel

Dit krijg je:

  • Je hebt weer op scherp waar je voor staat met je bedrijf: wat is je kern?
  • Een nieuwe LinkedIn-samenvatting en -kopregel
  • Een pakkende samenvatting met de 3 succeselementen: je persoonlijke verhaal, je talenten en welk probleem los jij op?
  • Eén feedbackronde voor de puntjes op de ‘i’

Investering in jezelf: 795,- euro

LinkedIn profiel laten schrijven – COMPLEET

Compleet nieuw LinkedIn-profiel

Dit krijg je:

  • Het pakket LinkedIn Basis +
  • Je laatste vijf functie-omschrijvingen in heldere, beeldende taal, zodat de lezer snel kan lezen hoe je je in je loopbaan hebt ontwikkeld

Investering in jezelf: 995,- euro

LinkedIn profiel laten schrijven – PLUS TRAINING

Compleet nieuw LinkedIn-profiel + handleiding hoe je LinkedIn effectief gebruikt

Dit krijg je:

  • Het pakket LinkedIn Compleet +
  • 3 uur één-op-ééntraining LinkedIn: hoe zorg je ervoor dat je profiel gezíen wordt?

De trainingen zijn om LinkedIn effectief te leren gebruiken: waar zitten de knoppen die je nodig hebt, hoe maak en deel je waardevolle berichten en hoe vergroot je je netwerk?

Effectief gebruiken betekent opvallen, overtuigen en blijven hangen zodat jouw ideale klant jou vindt!

Als je nieuwe profiel online staat, gaat het leuke werk beginnen. Je gaat jezelf letterlijk in de kijker spelen door het netwerk actief, en daardoor effectief te gebruiken. Je krijgt een rondleiding door LinkedIn en je kunt alles vragen wat je wilt weten.

Investering in jezelf: 1495,- euro

Alle prijzen zijn exclusief btw.