Coachingstraject Zichtbaar met de kracht van jouw verhalen

Je zoekt jouw manier van zichtbaar worden en communiceren, want je wilt opvallen in het grote aanbod aan ondernemers en bedrijven. Eruit springen doe je door jouw boodschap te delen op jouw eigen manier. Want je weet dat je werkt aan je naamsbekendheid door steeds weer te communiceren in jouw eigen stijl.

Waar begin ik?

Alleen, hóe is jouw eigen stijl? Pakkend jouw boodschap delen om op te vallen bij klanten die klaar zijn om met jou te werken. Dat is jouw bedoeling, maar hoe doe je dat?

In je hoofd ontstaan vraagtekens over:

– Wat ga ik delen?
– Hoe ga ik dat delen?
– Waar haal ik de onderwerpen vandaan?
– Hoe houd ik inspiratie?
– Hoe zorg ik voor structureel zichtbaar zijn?

Kortom, je wilt je graag zichtbaar maken, maar je hebt geen idee waar je begint, hoe je het optuigt en hoe je zorgt voor continuïteit.

Doe het coachingtraject Zichtbaar worden met de kracht van jouw verhalen

Hoe gaaf is het dan om in het coachingtraject bij mij te leren hoe je jezelf, je bedrijf én je boodschap op jouw authentieke manier deelt? Hoe je met storytelling jouw persoonlijke verhalen, anekdotes en voorbeelden verbindt aan je bedrijf voor pakkende marketing. Daarmee trek je klanten aan die net zo leuk zijn als jij en die klaar zijn om met jou te werken.

De kracht van mijn methode is de eenvoud. Die kan je toepassen op blogs, video’s, berichten op social media én pitches. Dat maakt het bedenken en maken van content makkelijk, snel en altijd effectief.

Hoe klinkt dat?