Laat jouw stralende zelf zien

Jij bent een stralende lichtbol. En je laat het nog onvoldoende zien. Er zit nog een sluier overheen. Ik help jou om jezelf te zíen en om woorden te geven aan jouw zielsboodschap. Als jij je verbindt met jouw stralende zelf en die onbevangen laat zien, trek jij klanten aan die klaar zijn om met jou te werken. 

Deel de boodschap van jouw ziel

Mijn klanten zijn allemaal hoog bewuste ondernemers die een prachtige boodschap hebben, maar die durven ze nog niet te delen. Zij ontwaken in snel tempo en weten dat ze hier zijn met een opdracht. Hun ziel heeft een missie en zij zijn de boodschapper. Dat betekent dat zij de boodschap vanuit jouw ziel mogen delen. Van de daken schreeuwen. Luid en duidelijk verkondigen. Want daarmee dienen zij hun ziel, zichzelf en de mensen die zij daarmee helpen.

Gaat dit over jou?

In mijn coaching zoeken we naar jouw stralende zelf en hoe je die zelfverzekerd in jouw eigen stijl communiceert. Alleen, hóe is jouw eigen stijl, zodat jij pakkend jouw boodschap deelt om klanten aan te trekken die klaar zijn om met jou te werken.

In je hoofd ontstaan vraagtekens over:

– Wat is mijn zielsboodschap?
– Hoe ga ik die in content delen?
– Waar haal ik de onderwerpen vandaan?
– Hoe houd ik inspiratie?
– Hoe zorg ik voor structureel zichtbaar zijn?
– Hoe ga ik de drempel over?

Coaching: Laat jouw stralende zelf zien

Hoe gaaf is het dan om in het traject bij mij te leren hoe je jezelf, je bedrijf én je (ziels)boodschap op jouw authentieke manier deelt? Hoe je met storytelling jouw persoonlijke verhalen, anekdotes en voorbeelden verbindt aan je bedrijf voor pakkende marketing. Daarmee trek je klanten aan die net zo leuk zijn als jij en die klaar zijn om met jou te werken.

De kracht van mijn methode is de eenvoud. Die kan je toepassen op blogs, video’s, berichten op social media én pitches. Dat maakt het bedenken en maken van content makkelijk, snel en altijd effectief.