Laat jouw stralende zelf zien

Jij bent een stralende lichtbol. En je laat het nog onvoldoende zien. Er zit nog een sluier overheen die jouw stralende zichtbaarheid belemmert. Ik help jou om jezelf te zíen. Als jij je voluit verbindt met jouw stralende zelf en die onbevangen laat zien, trek jij klanten aan die klaar zijn om met jou te werken. 

Waar begin ik?

Mijn klanten zijn allemaal hoogbewuste ondernemers die een prachtige boodschap hebben, maar die durven ze nog niet te delen. Dat is zonde.

In mijn coaching zoeken we naar jouw stralende zelf en hoe je die zelfverzekerd in jouw eigen stijl communiceert.

Alleen, hóe is jouw eigen stijl? Pakkend jouw boodschap delen om op te vallen bij klanten die klaar zijn om met jou te werken. Dat is jouw bedoeling, maar hoe doe je dat?

In je hoofd ontstaan vraagtekens over:

– Wat ga ik delen?
– Hoe ga ik dat delen?
– Waar haal ik de onderwerpen vandaan?
– Hoe houd ik inspiratie?
– Hoe zorg ik voor structureel zichtbaar zijn?

Kortom, je wilt je graag zichtbaar maken, maar je hebt geen idee waar je begint, hoe je het optuigt en hoe je zorgt voor continuïteit.

Coaching: Laat jouw stralende zelf zien

Hoe gaaf is het dan om in het coachingtraject bij mij te leren hoe je jezelf, je bedrijf én je boodschap op jouw authentieke manier deelt? Hoe je met storytelling jouw persoonlijke verhalen, anekdotes en voorbeelden verbindt aan je bedrijf voor pakkende marketing. Daarmee trek je klanten aan die net zo leuk zijn als jij en die klaar zijn om met jou te werken.

De kracht van mijn methode is de eenvoud. Die kan je toepassen op blogs, video’s, berichten op social media én pitches. Dat maakt het bedenken en maken van content makkelijk, snel en altijd effectief.

Plan hieronder jouw intakegesprek!