Laat jouw stralende zelf zien

Jij hebt een missie. Daar hoort een boodschap bij. Deel die boodschap vanuit je hart en je gaat de juiste klanten raken die met jou willen werken.

Ik help jou om jezelf te zien om woorden te geven aan jouw unieke boodschap. Als jij je verbindt met jouw stralende zelf en die onbevangen laat zien, wordt zichtbaar zijn makkelijk. Een feestje.  

Deel jouw boodschap

Als jij mijn klant bent, heb je een goedlopend bedrijf en ben je al zichtbaar. Je ontwikkelt je continu op persoonlijk vlak; je krijgt nieuwe kennis, inzichten en ervaringen. Jouw waarde groeit en op een gegeven moment voel je dat je daardoor meer waarde kan leveren aan je klanten. Je voelt dat je meer impact kan maken.

Met andere woorden, je wilt je persoonlijke groei doorvoeren in je bedrijf en in je zichtbaarheid. Want als je waarde en impact groeien, ga je een nieuwe boodschap delen. Of je gaat je huidige boodschap anders formuleren.

Deze nieuwe boodschap ligt weer een stuk dichter bij jezelf. Daardoor is het gaver om ‘m te delen. En het maakt het spannender.

Hoe fijn is het dan als ik met je meekijk naar hoe jij je boodschap de wereld in gaat brengen? In welke woorden, in welke content? En hoe zorg je ervoor dat je met vertrouwen en stevigheid ook echt in die spotlight stapt?

Gaat dit over jou?

In mijn coaching zoeken we naar jouw stralende zelf en hoe je die zelfverzekerd in jouw eigen stijl communiceert. Alleen, hóe is jouw eigen stijl, zodat jij pakkend jouw boodschap deelt om klanten aan te trekken die klaar zijn om met jou te werken.

Loop jij tegen deze vragen aan:

– Wat is mijn boodschap?
– Hoe ga ik die in content delen?
– Waar haal ik de onderwerpen vandaan?
– Hoe houd ik inspiratie?
– Hoe zorg ik voor structureel zichtbaar zijn?
– Hoe ga ik de drempel over?

Coaching: Laat jouw stralende zelf zien

Hoe gaaf is het dan om in het traject bij mij te leren hoe je jezelf, je bedrijf én je boodschap op jouw authentieke manier deelt? Hoe je met storytelling jouw persoonlijke verhalen, anekdotes en voorbeelden verbindt aan je bedrijf voor pakkende marketing. Daarmee trek je klanten aan die net zo leuk zijn als jij en die klaar zijn om met jou te werken.

De kracht van mijn methode is de eenvoud. Die kan je toepassen op blogs, video’s, berichten op social media én pitches. Dat maakt het bedenken en maken van content makkelijk, snel en altijd effectief.